Auteur Topic: 3pac  (gelezen 628 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline bolletje

  • Sangha Nieuweling
  • Sangha Ouderling
  • ****
  • Berichten: 762
  • Freedom can not be granted. It must be taken
3pac
« Gepost op: 27-03-2020 00:16 »
3pac was een Amerikaanse zogenaamde 'rapper'. Hij was een youtuber, die net deed alsof hij een gangster rapper was . Ook beweerde hij dat hij opgevoed is door Gorilla's en hij is eigenlijk zelf een gorilla.Ook heeft hij de speech van Martin Luther King geschreven en hij is ook Jezus.

Heel 'infantiel' allemaal, zoals mensen dat noemen.

In dit clipje is 3pac blijkbaar een boeddha en bereikt hij de nieuwe dimensie. Ook is 3pac schijnbaar God en regeert hij het hele universum ( verteld hij even tussen neus en lip ). Het eindigt met een wijze les. Niemand kan voor zichzelf nadenken, daarom is 3pac er dus.3pac wordt de nieuwe dimensie binnen gezogen, nadat hij zijn derde oog geopend heeft.


Kort hierna is 3pac overleden, aan een hartaanval. Karma, zullen sommige mensen zeggen

Blasfemie ? Vinden jullie dit blasfemie, een schande ? Ben ik wel benieuwd naar. Zou hij in een boeddhistisch land veroordeeld zijn geweest, wegens heiligschennis ? Zo ja, terecht ?https://duckduckgo.com/?q=3pac+spirit+breakthrough&t=ffab&iar=videos&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dpl07hdGtq90


Ergens betekend het dat hij er wel mee bezig is geweest, met het boeddhisme. Hij heeft het alleen vorm gegeven op een 'infantiele' manier.
« Laatst bewerkt op: 27-03-2020 00:19 door bolletje »