Auteur Topic: Stress  (gelezen 2361 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Wolfhart88

 • Nieuwkomer
 • *
 • Berichten: 3
Stress
« Gepost op: 15-05-2016 22:29 »
Hoi allemaal
Ik heb nu heel veel stress, door alle factoren die ik in mijn leven heb.
Ik woon begeleid en ik heb een irritante huisgenoot. Mijn andere 2 huisgenoten hebben er ook last van, maar ik ben zo dom geweest om alles op mijn vel te laten zitten.
ik begon met te ergeren aan hem en dat werd steeds erger. Op een gegeven moment voelde ik mij niet thuis. Ik heb autisme en kan dus niet goed mijn emoties uiten. Dus ik heb nooit wat gezegd, alleen dat ik down begon te voelen en soms irritant vond. Dus nu is gewoon alles teveel geworden. Ik begon slecht in vel te zitten, lichamelijk werd ik slechter, ik werd down en dan leid mijn relatie er ook nog onder. We hebben nu een time out. Ik was altijd al angstig geweest door mijn verleden (ik heb voor deze relatie niet echt goede liefdeservaring gehad), maar de stress liet mijn angst mij overheersen en nu was het afgelopen dinsdag uit de hand gelopen, het was heel erg heftig en op die manier kunnen mijn vriend en ik niet verder. Ik vat alles te persoonlijk aan en daardoor werden misverstanden problemen. We kunnen daar niet goed tegen en weten niet hoe mee om te gaan. Ik denk te veel na en houd me teveel bezig met dingen. Soms vraag ik daardoor dingen en ziet hij dat als controle door wantrouwe of zeg iets waar hij ook niks mee kan.  Dat ik mijn afvraag waaom iets gebeurd komt wss ook door angst. Dus hoop dat als ik mijn angst overwin ook die dingen weg gaan. Ik denk dat ik bang ben, omdat mijn verleden nog steeds meer met me doet dan ik wil toegeven. Dus dinsdag werd voor ons teveel en afgelopen zondag werd het teveel voor mij om terug te gaan.
Sindsdien ben ik weer bij mijn ouders. Ik was altijd bang om hem kwijt te raken en dat was juist de rede dat ik hem bijna kwijt was. Het idee dat we niet meer samen konden zijn kwelde mij zo erg dat ik veel te gestrest en overstuur van werd. het ging totaal niet goed met mij. Ik kon geen contact met hem opnemen en kreeg geen inzicht hoe hij erin stond. Door mijn begeleider heeft hij mij duidelijkheid gegeven en nu is heel veel stress van me afgevallen en kan contact opnemen als ik dat nodig heb. maar we zijn beide niet aan toe.
Ik ben niet aan toe door alles en omdat ik aan mezelf moet werken. Hij omdat hij bang is dat we weer een situatie krijgen en natuurlijk hoe alles loopt. Ik ben bij mijn ouders, dat ik met alles een beetje om kan gaan en daarna kan ik langzaam naar de woonvorm terug gaan. Heb vrijkillerswerk waar ik ook nog even mee wacht om erna toe te gaan. Daar ga ik ook langzaam naar toe. Ik ben soms bang dat ik hem alsnog verlies, maar weet ook dat het goed komt als we elkaar de ruimte geven.

Offline Katinka - Boeddha hoekje

 • Mindfulness Trainer en Boeddhistisch Student
 • Administrator
 • Boeddha Forumganger
 • *****
 • Berichten: 122
 • Forum eigenaar en manager
  • Een Boeddha hoekje
Re: Stress
« Reactie #1 Gepost op: 20-05-2016 13:03 »
Vervelend dat het zo moeilijk is.

Over het algemeen is het belangrijk om ergernissen te uiten - juist om de opstapeling ervan te vermijden die je hier onder beschrijft.

Veel meer heb ik er niet over te zeggen. Sterkte met alles.

Offline Wolfhart88

 • Nieuwkomer
 • *
 • Berichten: 3
Re: Stress
« Reactie #2 Gepost op: 21-05-2016 17:27 »
Bedankt,
Ik moet zeggen dat er al een hoop stress weg bij me is en volgende week langzaam terug probeer te komen naar mijn woonvorm. Eerst 1 nacht en dan langzaam meer. Het gaat weer goed tussen mijn vriend en ik.

 


Laatste berichten

[Religie, Mens en Maatschappij] Re: Is het nirvana dood? by Siebe Vandaag om 20:18
[Religie, Mens en Maatschappij] Re: Faalde Krishnamurti? by gouden middenweg & de wilde natuur Vandaag om 20:13
[Religie, Mens en Maatschappij] Re: Is het nirvana dood? by applaus Vandaag om 19:56
[Religie, Mens en Maatschappij] Re: Faalde Krishnamurti? by applaus Vandaag om 19:10
[Religie, Mens en Maatschappij] Re: Is het nirvana dood? by Bodhiboom Vandaag om 18:55
Powered by EzPortal